Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer


Verstuur

Snel contact

Bezoeken
Industrieweg 5-18
Winschoten
Routebeschrijving

Bellen
(0597) 41 27 29

Faxen
(0597) 41 58 41

E-mailen
info@zaadhof.nl

VISDOZEN

Visdozen voor het verpakken van vis en visproducten


Visdozen

Verpakken van vis? Wij fabriceren diverse verpakkingen voor vis en visproducten. De visdozen kunnen in vele maten en verschillende kwaliteiten worden geproduceerd. Bij natte vis gebruiken wij voor de fabricage van visdozen een natsterk karton. Tevens zijn de visdozen voorzien van afwaterings gaten. De visdozen worden veelal in een vierpuntsgeplakte uitvoering. Doos en deksel worden separaat verpakt en zijn door de verlijming aan vierzijden snel opzetbaar. De visverpakking is hierdoor uitermate geschikt voor het procesmatig verwerken van vis en is diepvriesbestendig. De draagkracht van de visdozen is afhankelijk van de kartonkwaliteit die gebruikt wordt. Voor een aantal klanten zijn uitvoeringen geproduceerd waar circa 35 kg vis in verpakt wordt. De dozen zijn niet standaard verkrijgbaar, maar worden op order geproduceerd. Bedrukte visdozen behoort tot de mogelijkheid.

Palingdozen

Palingdozen nodig? Wij fabriceren bedrukte en onbedrukt palingdozen. De palingdozen worden uitgevoerd in verschillende materialen. Een massief karton tussen 1.2-1.5 mm dik is gebruikelijk. De visdoos krijgt hierdoor een bepaalde stijfheid en is in staat de vele kilo's paling te dragen. De palingdozen zijn geschikt voor het bewaren in gekoelde ruimtes. De palindozen kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of met een eenvoudige bedrukking. De vierpuntsgeplakte uitvoering draagt bij aan het snel opzetten van de verpakking. Klaar voor gebruik!

Retailverpakking

Bedrukte retailverpakking gezocht! Retailverpakking is een informatiedrager en een reclameuiting ineen. De verpakking moet opvallen in de schappen van de winkels / supermarkten. Daarnaast moet het functioneel zijn om de producten te verpakken. Verpakkingen die veel gebruikt worden in de voedingsindustrie is de sprinterverpakking. Een sprinterverpakking is een bedrukte verpakking die inline afgevuld en gesloten word. Heeft u foodproducten te verpakken wij hebben een oplossing.

Leverbaar in grote kwantiteiten,
maar ook in handzame verpakkingen.

Snel resultaat?

Vraag een offerte aan of bel: (0597) 41 27 29.
Voor meer informatie over de fabrikant kunt u kijken op www.zaadhof.nl

  
visdozen